Mød Jes og Louise

Ligeså meget vi selv elsker at holde ferie på Læsø,
ønsker vi også, at du skal nyde et ophold der.

Velkommen til vores to perler på Læsø

Til dagligt bor vi i Sorø midt på Sjælland. Herfra driver Jes sin entreprenørvirksomhed, Entreprenør Jes Pedersen ApS, hvor Louise også sidder på kontoret.

Hverdagen er travl med arbejde, børn og fritidsinteresser, og derfor er Læsø blevet vores absolutte fristed, hvor afslapning, ro og hygge altid er alfa og omega, når vi tager på enten forlængede weekender eller ferier deroppe. Allerede når bilen triller ud ad indkørslen i Sorø, sniger roen sig ind i kroppen, og ferien kan begynde!

I februar 2020 kom vi til Læsø for første gang, og det var nok det, man kan kalde for kærlighed ved første blik!
Beliggenheden, omgivelserne, solnedgangene og den helt særlige ro, som pryder øen og især Læsø Strand, måtte vi bare have mere af! Vi besøgte Læsø Strand adskillige gange efterfølgende hen over vinteren og foråret, og i sommeren 2020 købte vi Strandkanten 13. Kort tid efter blev Strandkanten 11 også en del af familien.
I dag ejer vi derfor både nr. 11 og 13, og vi driver selv udlejningen af vores to huse.

Vi er vilde med, at vi har så mange gæster og endda også rigtig mange stamgæster, som nyder Læsø Strand lige så meget, som vi selv gør, og vi glæder os til at byde mange flere gæster velkommen i fremtiden!

Meget mere end blot udlejning

Vi ønsker at vores gæster får den bedste oplevelse

FERIE HOS JES & LOUISE

Vi er vilde med, at vi har så mange gæster og endda også rigtig mange stamgæster, som nyder Læsø Strand lige så meget, som vi selv gør, og vi glæder os til at byde mange flere gæster velkommen i fremtiden!
KONTAKT OS

Kontakt os

Har du nogle spørgsmål til vores feriehuse, har du specifikke ønsker, eller har du brug for mere praktisk info, så tøv ikke med at kontakte os.
(+45) 29 65 17 11
Brobyvej 89B, 4180 Sorø

SKRIV TIL OS

Vi svarer som regel indenfor 24 timer
Velkommen til Strandkanten på Læsø – hos Jes & Louise. Garanti for skøn sommerhusferie i de bedste rammer og med følelsen af dansk strand, sommer og sol lige ud for terrassen. Lej sommerhus på Læsø og nyd panoramaudsigten, der betager morgen, middag og aften.
© Copyright 2023 - Læsø Strand sommerhus udlejning
Strandkanten Læsø
Brobyvej 92
4180 Sorø
Tlf. 29651711
info@laesoestrand.dk
CVR: 42582166
Sommerhus adresse:
Strandkanten 11-13
9940 Læsø

Tag med færgen fra Frederikshavn til Læsø eller flyv med AirTaxi.
► RUTEVEJLEDNING
envelope