Læsø Strand

Information

Her finder du svar på nogle spørgsmål, der kan opstå før og under dit ophold.

Sengelinned
Medbring sengelinned og håndklæder. Det kan lejes til en pris af 160 kr per person. Giv os besked på forhånd, hvis du ønsker at leje.

Parkering
Hvis du bor i et Solhus, er det muligt at parkere i carporten eller lidt længere nede foran hegnet. Hvis du bor i et Strandhus, kan du parkere ved muren overfor dit hus. Tænk på at der skal være plads til mange bilar.

TV
Vi tilbyder DR1, DR2 og Ramasjang for børn.

Affald
Der er en affaldsgård med sortering på vej ud til gaden, på venstre side lige hvor asfalten begynder.

Tjek ind og ud
Du har adgang til huset fra kl. 15.00 på ankomstdagen, og huset skal forlade senest kl. 10.00 på afrejsedagen.

Rengøring
Du har allerede betalt for rengøringen af ​​huset, men der er nogle ting, du selv skal gøre, før du rejser. Hvis du lejer sengelinned, skal du fjerne det fra sengen og lægge det på gulvet. Ovnen skal rengøres. Allt service  og alle køkkenredskaber skal vaskes og opvaskemaskinen tømmes. Medtag madvarer fra køleskab og køkenskabe. Smid affaldet væk.

Hund
Hund skal bookes på forhånd og koster 350 kr per hund. Hunde er tilladt i huse 3, 7, 9, 11 og 13. Det er ikke tilladt at lade hunde være alene i husene, både for hundens og naboernes fred. Det er ikke tilladt at have hunde i møblerne.

Rygning
Rygning i husene er forbudt. Brug askebægerne uden for hvert hus. Hold Læsø ren og kast ikke cigarettskod på jorden.

Cykler
Det er dejligt at cykle på Læsø, men det er ikke tilladt at tage cykler med ind i husene.

 

Hvis du har andre spørgsmål, ring +45 33 60 60 11 eller skriv til book@laesoestrand.dk. Vi svarer via telefon og e-mail mellem mandag og fredag ​​mellem 09.00-12.00 og 13.00-16.00.